BasiCaire en RikaRika samen onder een dak aan de Langeweg 1 in Sommelsdijk.

Wat begon met een kennismaking groeide uit tot grote plannen. Peta Grootenboer van BasiCaire en Marieke Gerards van RikaRika, ontmoetten elkaar bij een gezamenlijke relatie en vonden elkaar in de passie voor mens en gezondheid.
Dat enthousiasme maakte dat ze op zoek gingen naar een samenwerking die ieders expertise nog meer tot bloei zou brengen.

En dat is gelukt!
Los van elkaar, ieder een eigen praktijkruimte, maar verbonden door dezelfde scholing en inzichten willen ze beschikbaar zijn voor mensen die werken aan hun vitaliteit. Mensen die gezondheid een kostbaar bezit vinden, die geloven in ‘Beter worden door jezelf te zijn’. Mensen die het leven een uitdaging vinden en bereid zijn de bestaande paden te verlaten en openstaan voor nieuwe inzichten en nieuwe keuzes. Alles in dienst van gezondheid, fitheid, vitaliteit en kwaliteit.

Week van kennismaking
Peta en Marieke, organiseren een week van kennismaking. Op zaterdag 18 februari zal de officiële opening plaatsvinden. Tussen 10.00-12.00 uur kunt u binnenlopen aan de Langeweg 1 om kennis te maken met Peta en Marieke. Ook is er de mogelijkheid allerlei vragen te stellen.
Die week daarna, van 20 tot en met 24 februari, zullen op verschillende momenten gratis workshops plaatsvinden waar u zich voor kan inschrijven. Onderwerpen die aan bod komen zijn ademhaling, gezondheid, spijsverteringsklachten en slaapproblemen.

Interesse? Schrijf u in via de website, want de ruimte is beperkt. Onderwerpen, data en tijden, vindt u op www.basicaire.nl en www.rikarika.nl. Ons adres is Langeweg 1 in Sommelsdijk.