Annemiek. Jonge vrouw. Student.

Inmiddels deze ademhalingstherapie bij Peta afgerond, en wat een beter leven!

Ik kwam bij Peta met klachten zoals angst, duizelingen, verhoogde ademhaling, vermoeidheid en nog een hele lijst. Inmiddels kan ik zeggen dat zeker 90% van deze klachten verminderd of helemaal weg zijn.

Peta heeft me heel goed geholpen, niet alleen met mijn ademhaling maar ook met het mentale stukje.

Ze gaf me veel erkenning en door de dagelijkse ademhalingsoefeningen zit mijn ademhaling nu helemaal goed en voel ik me echt zoveel beter!

Deze therapie heeft me veel meer rust & positieve dingen gegeven dan ik van te voren had verwacht. Ik heb er echt heel veel aan gehad & raad het iedereen aan die zich opgejaagd of angstig voelt, draaierig of vermoeid is. Het geeft enorm veel rust. 

Bedankt Peta!