Therapieën

Orthomoleculaire therapie

Voeding biedt ons mensen doorgaans niet meer voldoende om optimaal te functioneren en ons fit te voelen. Tijdens de Orthomoleculaire therapie leert u uw voeding en gedrag aan te passen, zodat u gezond en fit bent.
Meer over Orthomoleculaire therapie

KPNI therapie: Klinische Psycho- Neuro- Immunologie

PNI therapie gaat over de interactie tussen het denken (psyche), de werking van de hersenen (neuro) en het immuumysteem (immunologie). De balans en optimale werking van deze interactie wordt met regelmaat verstoord, wat voor zeer uiteenlopende klachten kan zorgen. Tijdens de therapie zal de balans worden hersteld, door ieder gebied planmatig te behandelen.
Meer over KPNI therapie

Ademhalingstraining

Ademen is de meeste basale levensbehoefte. Klachten zoals hyperventilatie en paniekaanvallen zijn in veel gevallen terug te voeren tot een verkeerde of verstoorde ademhaling. Tijdens de ademhalingstraining leert u opnieuw ademen en zullen uw ademhalingsklachten in 95% van de gevallen verdwijnen . Dit geeft – zowel mentaal als fysiek – direct resultaat.
Meer over ademhalingstraining

Klassieke massage

Het doel van de klassieke massage is ontspanning. De erkende klassieke massagetechnieken richten zich vooral op de nek, rug, schouders en benen.
Meer over klassieke massage

Neem contact op